Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brandweer knipt deur uit auto

Toegevoegd: 09-11-2010, 16.21 uur
Door: Roland de Jong
WISSENKERKE - De brandweer heeft vanmiddag rond 14.30 uur na een ongeluk in Wissenkerke een deur uit een auto moeten knippen. Één persoon raakte gewond.

Een automobiliste reed over de Provincialeweg en verleende op de kruising met de Oost Westweg geen voorrang aan een auto die kwam aanrijden uit de richting Goes. In deze auto zat een ouder echtpaar. De man werd door de brandweer uit zijn auto geknipt in verband met mogelijk nekletsel.


Hij is overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. Zijn vrouw kwam met de schrik vrij. Ook de automobiliste bleef ongedeerd. De auto's zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (10-11-2010 om 08:39)
Als men serieus werk wil maken van het verminderen van het aantal (dodelijke) ongelukken, dan is dit een goede plek. Mijn idee: rotonde en een tunneltje voor de fietsers. De ruimte is er, de aannemerij heeft het moeilijk en zal niet zo hoog inschrijven en meteen een steuntje in de rug.
Peter (10-11-2010 om 07:07)
Dit kruispunt is niet gevaarlijk , het zijn de automobilisten die gevaarlijk doen ! Op de Oost-Westweg geldt ter plaatse een maximumsnelheid van 70 km en op de kruisende weg staat een stopbord met een dikke witte stopstreep : let maar op..de meesten jakkeren gewoon door - krijg je deze ongevallen !
MA (9-11-2010 om 19:43)
Weer dat vreselijke kruispunt. Komt er ooit een eind aan????
Colijnsplaat (9-11-2010 om 17:11)
Dan toch maar eens tijd voor dikke veranderingen op dat kruispunt! Stoplichten misschien? Rotonde?? Is alweer het zoveelste ongeval daar!!
Cookie-instellingen beheren