Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Felle brand bij autogarage

Toegevoegd: 11-11-2010, 01.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een garagebedrijf op industrieterrein Vrijburg in Vlissingen heeft in de nacht van woensdag op donderdag een felle brand gewoed. Tenminste twee personenauto's zijn uitgebrand.

Het vuur werd rond 00.30 uur ontdekt door voorbijgangers. De brandweer van de post Stromenweg was ter plekke om het vuur te blussen. De auto's stonden op een afgesloten terrein in brand, hierdoor moest de brandweer de toegang tot het terrein forceren.


Omdat de garage naast een benzinepomp gelegen is werden de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Tijdens het incident werd het hele industrieterrein afgesloten. De brand was na ongeveer een half uur onder controle.
 
Over de oorzaak van de brand is nog geen duidelijkheid. De politie stelt een onderzoek in. Over de omvang van de schade is eveneens nog niks bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren