Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
104 files van totaal 429 km

Agenten geslagen door dronken man

Toegevoegd: 12-11-2010, 17.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 38-jarige dronken man uit de gemeente Terneuzen heeft in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 01.30 uur agenten geslagen.

De Politie Zeeland ontving de melding dat er een man op de grond zou liggen op de parkeerplaats achter het station. Agenten gingen daarop ter plaatse. Op de parkeerplaats zagen zij inderdaad een man op de grond liggen.


De agenten hielpen de man, die zwaar onder invloed was, overeind. Ze vroegen naar zijn legitimatie. De man gaf aan dat deze in zijn auto lag, die enkele meters verderop geparkeerd stond.

Omdat de man aangaf dat hij nog naar huis wilde, schreven de agenten een rijverbod voor de man uit. Ook kreeg de man een proces-verbaal voor openbare dronkenschap.

De 38-jarige man werd hierop kwaad en sloeg de agenten. De agenten hielden de man hierop aan. Bij zijn aanhouding verzette hij zich. De man is overgebracht naar Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (12-11-2010 om 22:26)
@marco. ten eerste krijgen ze een melding dus moeten ze hierop reageren, de man kan wel niet goed geworden zijn ofzo. Bij aanspreken bleek hij dus erg dronken te zijn, > openbare dronkenschap = strafbaar, en rijden onder invloed ook. Legitimeren is heel normaal in deze situatie, zijn reactie niet!
Chicka68 (12-11-2010 om 22:05)
@Marco; ja hoor, wat een mentaliteit! Natuurlijk laat je iemand niet liggen! Daarbij, hoe meer gedronken, hoe groter de kans dat hij onbesuisd om zich heen slaat en je geraakt wordt. Ook agenten zijn mensen, vergeet dat niet! Makkelijk om zomaar ongefundeerd te oordelen he..
Marco (12-11-2010 om 21:41)
Had hem lekker laten liggen, was toch niemand tot last of wel soms? Lekker zijn roes uitslapen op straat, wordt vanzelf wel met vraagtekens wakker. En hij zomaar slaan, er al vast wel iets gebeurt zijn dan wat ik lees ten eerste hij was zwaar onder de invloed en toch 2 agenten kunnen raken?
Cookie-instellingen beheren