Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlaketunnel hele weekend nog dicht

Toegevoegd: 12-11-2010, 22.57 uur - Update: 13-11-2010, 11.56 uur
Met zand geladen vrachtwagens duwen het wegdek naar beneden. Met zand geladen vrachtwagens duwen het wegdek naar beneden.
Met zand geladen vrachtwagens duwen het wegdek naar beneden.
© Foto: Gerard Maas
Door: Manfred Berrevoets
VLAKE - De Vlaketunnel is sinds vrijdagavond in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. In één van de buizen komt het wegdek omhoog.

Op dit moment moeten met zand geladen vrachtwagens het wegdek naar beneden duwen. Rijkswaterstaat meldt dat de afsluiting zeker het hele weekend zal duren en misschien nog wel veel langer.


Rijkswaterstaat hoopte de weg vrijdagnacht te kunnen repareren, maar dat is niet gelukt. Het verkeer dat normaal gesproken door de Vlaketunnel zou rijden wordt omgeleid. Het verkeer moet rekening houden met files.

Rijkswaterstaat gaat vanmiddag overleggen hoe de verkeersstroming verbeterd kan worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geen (13-11-2010 om 12:42)
Pfff... weer zo'n gaos, doen ze het viaduckt dicht en de oude rijksweg naar de brug en dan nu ook nog eens de snelweg.. hoe moeten we ergens komen als dit zo blijft doorgaan... doe het dan nu eens een keer goed zeg! al die miljoenen die erin worden gestoken en nog geen verbetering.
Truckster (13-11-2010 om 10:59)
Het asfalt blijkt slechter dan gedacht en het ziet er naar uit dat de afsluiting maanden gaan duren jammer!!
Hans (13-11-2010 om 10:54)
Las vanochtend dat het een beetje heel veel erger is dan wordt gedacht en dat de tunnel nog wel een paar weken dicht gaat blijven. Lekker hoor... wordt met z'n allen over de oude rijksweg.
Stefan poppe (13-11-2010 om 09:27)
18 miljoen gekost en nog steeds niet goed
Erik (13-11-2010 om 09:25)
Hoe kan dik laag asfaltweg gaten in slaan voor een beetje regen dat moet toch tegen moed kunen
Jos (13-11-2010 om 08:16)
Las net dat de Vlaketunnel voor maanden gestremd is, de schade is groter dan dat wat Rijkswaterstaat dacht. Dit is een flinke strop voor zeeland. Terwijl de tunnel pas is opgeknapt en voldoed aan de strenge eu regels?
Cookie-instellingen beheren