Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Gewonde bij botsing Driewegen

Toegevoegd: 13-11-2010, 17.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
DRIEWEGEN (BIERVLIET) - Bij een ongeval in het Zeeuws Vlaamse Driewegen is zaterdag tenminste één persoon gewond geraakt.


De botsing tussen een personenauto en een busje vond plaats op het Burgemeester Verplankeplein. De twee voertuigen kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Één van de voertuig botste vervolgens tegen een bushokje.
 
De brandweer was met meerdere voertuigen uitgerukt omdat de inzittende van de personenauto niet zelfstandig uit de auto kon komen. De brandweer heeft een deur uit de auto geknipt om het slachtoffer te bevrijden. Deze is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen liepen forse schade op en zijn weggesleept. Het bushokje en een geparkeerd fiets raakten totaal vernield.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (15-11-2010 om 13:20)
@busschaffeur inderdaad ik kom ze ook vaak tegen in de omgeving van hoek, het gaat hier om steigerbouwers die werkzaam zijn op de veilige fabriek dow alleen jammer dat ze zodra ze de poort uitrijden al de veiligheid uit het raam gooien en als gekken over de weg scheuren, waar is de politie dan?
N buschauffeur (13-11-2010 om 18:09)
Die duitsers, polen , bulgaren rijden als gekken tussen biervliet en hoofdplaat. ik kan t weten want ik ben buschauffeur dus kom ze regelmatig tegen. Vorige week kreeg ik n middelvinger van n pool omdat hij zo assocoaal reed. En wa doen we eraan , niks. Misschien lekker terugsturen
Cookie-instellingen beheren