Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Twee bromfietsers gewond bij botsing Sluiskil

Toegevoegd: 21-04-2005, 10.31 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

SLUISKIL - Bij een ongeval op de Hoofdweg in het Zeeuws-Vlaamse Sluiskil zijn woensdagmiddag twee bromfietsers gewond geraakt.

Rond kwart voor drie reed een 18-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen over bovengenoemde weg toen zij een groepje fietsers wilde inhalen. Daarbij kwam zij frontaal in botsing met een tegemoetkomende bromfietser, een 16-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen.

Beide bromfietsers kwam door de aanrijding ten val. De vrouw liep bij het ongeval een pijnlijk been en en diverse schaafwonden op. De 16-jarige jongen had onder andere een hersenschudding. Bij dit ongeval zijn de ambulances 7336 en 7338 ter plaatse geweest.

Over de schade aan de brommers is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren