Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Ongelukken door gladheid

Toegevoegd: 30-11-2010, 12.01 uur - Update: 30-11-2010, 13.29 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op diverse plaatsen in de provincie hebben zich vanochtend ongelukken voorgedaan als gevolg van de gladheid.

De hulpdiensten werden vanochtend rond 07.45 uur opgeroepen voor een ongeluksmelding op de A58 bij Rilland. Er lag een auto op zijn kop in de middenberm. Er was geen sprake van een beknelling. Een betrokkene is voor controle met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Later, rond 09.40 uur, vond een ander ongeluk plaats waarvoor de brandweer werd opgeroepen. Dit ongeluk vond plaats op de Kortgeenseweg in Kortgene. Een auto was in de slip geraakt, tegen twee boompjes gereden en vervolgens in een sloot beland. De brandweer hoefde niemand te bevrijden. Voor zover bekend raakte er ook niemand gewond.

Hoeveel ongelukken er precies zijn gebeurd als gevolg van de gladheid is nog niet duidelijk, maar er was wel sprake van diverse ongelukken met schade. Volgens de politie vonden de ongelukken verspreid over de gehele provincie plaats. "Er raakten auto's in de sloot in onder meer Poortvliet, Goes, Borssele, Kruiningen en Terneuzen. Ter hoogte van Waarde reed rond 09.30 uur op de A58 een auto tegen de vangrail."


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (1-12-2010 om 17:59)
@arie als deze strooier dit wel aanzette zou je weer klagen over zout op je auto (erg slecht voor de lak) dus wees blij dat deze strooier daar rekening mee hield, ook kan zijn lading zout op geweest zijn zodat hij nieuw zout moest gaan laden, respect voor de strooiers
Dave (1-12-2010 om 13:48)
Sorry hoor, maar wat zijn sommigen van jullie een stelletje zeuren! Die mannen van de gemeente, provincie etc slapen soms maar 3 uur per nacht en dan nog gezeur! Er wordt WEL gestrooid en mensen kunnen zelf ook wat aan hun snelheid doen! Dan vertrek je maar iets eerder van huis!
Alexandra (1-12-2010 om 09:45)
Hoi allemaal het is erg voor die genen maar ik hoop dat hij of zij niks heb gr alex
Mark (1-12-2010 om 09:04)
Groot respect voor de strooiers en schuivers. Maar andere prutsers,blijf alsjeblieft thuis want twijfelaars zijn 10x gevaarlijker dan anders in de sneeeuw! Groet van een bietenrijder.
Marc (1-12-2010 om 08:34)
Zelfs de A58 (HOOFDVERKEERSNET !) was niet op tijd gestrooid. Max. snelheid 60km/u en dan nog glibberend over de weg. @STROOIER: We hebben geen commentaal op jouw, maar over de algemene aanpak. Als er in Brabant wel alles gestrooid kan worden, waarom hier dan niet? Ons bin zunig, ok met zout?
Zoutje (30-11-2010 om 21:50)
In middelburg verschillende sneeuwschuivers opfietspaden gezien en dat je wel is moet afstappen jammer dan, ze kunnen niet overal tegelijk zijn.een dikke pluim voor de mensen die strooien die mensen doen alles wat ze kunnen,want ze moeten soms onder extreme weersomstandighedenhun werk doen
Cookie-instellingen beheren