Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agressieve automobilist in Vlissingen

Toegevoegd: 12-01-2011, 17.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Woensdagmiddag heeft de politie in de Spuistraat in Vlissingen een 24-jarige Vlissinger bekeurd die zich agressief had gedragen.

Een agent van de Zeeuwse politie reed over de Coosje Buskenstraat toen hij plots een luid gebrom/lawaai hoorde afkomstig van een motorvoertuig. Het lawaai bleek afkomstig van een personenauto die vlakbij een zebra in de Spuistraat stond. De bestuurder van de auto stond voor een zebrapad te wachten tot een vrouw was overgestoken maar had hier kennelijk geen geduld voor.


Hij maakte veel lawaai en gaf enkele keren gas, alsof hij weg wilde rijden. De vrouw schrok hiervan, versnelde haar passen en maakte dat ze wegkwam. Vervolgens reed de bestuurder met piepende banden weg. De bestuurder, een 24-jarige Vlissinger, is daarna staande gehouden en aangesproken op zijn rijgedrag.

Hij verklaarde dat hij zich ergerde aan die vrouw. Hij wilde haar schrik aanjagen. Hij kreeg een bekeuring van 180 euro voor het veroorzaken van teveel geluid en het angst aanjagen van een vrouw.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien van der wekken (13-1-2011 om 10:42)
Meestal zijn het sukkels die aandacht willen met grote uitlaten en inderdaad meestal geen geld voor een fantsoenlijke auto maar toch graag aandacht willen. Over het algemeen moeten ze ook nergens heen maar rijden maar wat doelloos rond dus doen ze of ze het zo druk hebben. Even popie jopie doen.
@Iq (13-1-2011 om 08:28)
@ Iq: Die hier gisteren in Souburg rond reed als een gek was een rode peugeot 205. Stond in de westerscheldestraat samen met zijn "vriend" in een grijze honda continue vol gas te geven. Hopelijk was het dezelfde.
Jan (13-1-2011 om 07:43)
Jammer dat ik niet op die zebra moest gaan lopen.ik had die wel anders aangepakt dan 180 euro
Dima (13-1-2011 om 03:33)
@Erik, ruige praat visa versa '' ruig gedrag ''- je behoort als automobilist niemand de schrik op het lijf te jagen . Respectloos om als iemand misschien 5 seconden jouw pad verspert direct onbehoorlijk gedrag te gaan vertonen. Geduld is een schone zaak nietwaar? En een '' heer in het verkeer'' ??
Erik (12-1-2011 om 23:19)
Relativeer dit bericht en oordeel dan rationeel. Raar gedrag inderdaad, maar 'buitenspel' 'op de step' en 'rijbewijs afpakken' kom nou. Wanneer je er het fijne er niet vanaf weet nogal ruige praat.
Goesenaar (12-1-2011 om 22:16)
Als je je zo gedraagt in het verkeer wordt het tijd dat je voor een poosje buitenspel wordt gezet, met daarnaast een forse boete.
Cookie-instellingen beheren