Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweerlieden bekogeld Vlissingen

Toegevoegd: 26-03-2011, 12.12 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vannacht vier jongeren opgepakt nadat ze enkele brandweerlieden hadden bekogeld met eieren.


Het incident vond zaterdag rond 02.45 uur plaats bij de Eerste Binnenhavenweg. De brandweer van Oost-Souburg had een brandje geblust ter hoogte van de vismijn. Ze werden daarop door de vier, die op het dak van de vismijn stonden, bekogeld.

De politie die inmiddels ter plaatse was, zocht het dak van de vismijn af, maar daar was niemand meer aanwezig. De vier werden uiteindelijk aangetroffenop het dek van één van de nabij gelegen viskotters. Zij werden van de boot afgehaald en aangehouden.

De politie is nog met de zaak bezig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T.I.M.E. (27-3-2011 om 21:51)
Dát is nou het resultaat van de tegenwoordige, Nederlandse opvoeding. Ouders, ga je kinderen opvoeden. En geen zielig geleuter!
Middelburg (27-3-2011 om 14:01)
Hey JR... Alleen maar op de auto gegooid! Praat je het nu goed? Al zouden ze de brandweermannen alleen maar uitgescholden hebben. Het gaat om de intentie! Je gaat niet zomaar eieren gooien op een brandweer/politie/ambulance auto, dan ben je bezig een conflict op te zoeken!
Vlissingse (27-3-2011 om 14:01)
@ Ik: je scheert ze nu wel lekker allemaal over 1 kam.En vroeger was dit net zo hoor,alleen stond het toen nog niet op HVZeeland
Bah! (27-3-2011 om 13:25)
Ik krijg een hekel aan de jeugd en ouders die het allemaal maar normaal schijnen te vinden dat hun kinderen zich als schofterige criminelen gedragen. Dit is geen kattekwaad te noemen. Dat was belletje lellen vroeger ja...maar tegenwoordig...bah... Complimenten voor de enkeling die anders is!!!
Mar (27-3-2011 om 10:47)
Ja, Jr, en dan????? Maakt dat hun actie minder belachelijk??? Pk; ben het met u eens; beetje aan de jonge kant om dit soort ongein ui te halen op zo'n tijdstip.
Ik (26-3-2011 om 21:56)
Stelletje crimininelen de jeugd van tegenwoordig moet eens hard aangepakt worden ( evenals de ouders cq: opvoeders ) ergens is er toch een steekje blijven hangen ?? Hopen dat deze raddraaiers nooit de brandweer of polite nodig mochten hebben ! Zou ik ze ff laten w8en.
Cookie-instellingen beheren