Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde van snelweg gehaald

Toegevoegd: 20-04-2011, 20.47 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Woensdag rond 17.45 uur kreeg de politie een melding dat een oudere man met zijn fiets op de A58 liep. Een passant had zich over de man ontfermd en de politie gebeld.


Agenten troffen ter plaatse de man aan. Het bleek te gaan om een 85-jarige Middelburger die op weg naar huis letterlijk de weg kwijt was. Hij werd in de politieauto gezet en zijn fiets werd via een naast liggend terrein terug naar Souburg gereden. Daar werd hem uitgelegd hoe hij het beste naar Middelburg kon fietsen.

Voor de zekerheid werd hij door de agenten begeleid tot aan Groot Abeele waarna hij wegreed richting Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Just_me (21-4-2011 om 16:48)
@ staffie bijzonder dat de discussie over het ziekenhuis hier weer bij betrokken moet worden! Ik zou zeggen verhuis naar zuid frankrijk, waar het brandweer personeel eerste hulp verleent, en een ambulance soms pas na drie kwartier komt! Dat stukje naar goes??? stelt niks voor.
Passant (21-4-2011 om 14:54)
Ikke: heb je die man ook gesproken dan ? je kunt dus niet beoordelen of hij in de war was. Met alle respect voor deze meneer, hij was in de war. Volgende x breng ik de persoon in kwestie wel ff zelf naar huis, had deze man ws goed gevonden, en had ik meer rust gehad dan nu!
Anne (21-4-2011 om 13:48)
Wat mij opvalt in de berichten is het verwijt naar de politie maar ik kan me niet indenken dat hij moederziel alleen was op de A58. Waarom kon de passant deze meneer niet even naar huis brengen? Is het vetrouwen in de mens dan zo verloren gegaan dat je liever de politie belt?Een man van 85 bijt niet
Adri (21-4-2011 om 12:39)
Wat zou de wereld toch mooi zijn als alle betweters en toestenbordhelden bij de politie zouden werken..... Ze komen agenten te kort, dus............
Erik (21-4-2011 om 11:49)
Pffff...die ouwtjes zijn niet alleen een gevaar op de weg in een auto, maar ook nog eens op de fiets. Kunnen ze niet lekker achter de geraniums blijven zitten.
Judge dredd (21-4-2011 om 11:24)
Ja, als de politie een beetje taxi moet gaan spelen voor alle verwarde bejaarden dan komen ze nergens meer aan toe. ze moeten in die gevallen gewoon de geesteszorg bellen dat die met het busje komen om verwarde mensen op te sluiten. ze zijn duidelijk een gevaar voor zichzelf en voor anderen !
Cookie-instellingen beheren