Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Steekpartij bij autobrand Zierikzee

Toegevoegd: 23-04-2011, 08.20 uur - Update: 23-04-2011, 12.06 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In Zierikzee is vanochtend vroeg een auto in vlammen opgegaan. Er is ook iemand gewond geraakt die werd gestoken. Er is een arrestatie verricht.


De eerste melding van de autobrand aan de Kreeftstraat kwam even voor kwart voor zes binnen. De brandweer van Zierikzee rukte met spoed uit om de vlammen te bedwingen. 

Steekpartij
Bij de autobrand werd een 37-jarige man uit Zierikzee gestoken met een scherp voorwerp. Hij raakte gewond. Daarom werden ook een ambulance en de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd. Voor zover bekend is de helikopter echter niet meer ter plekke geweest. De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft bij de brand een 44-jarige inwoonster van Zierikzee opgepakt. Zij zou het letsel hebben toegebracht. De vrouw zit nog vast en de politie doet nog onderzoek.De auto liep grote schade op en is total loss. Het voertuig is afgevoerd door bergingsbedrijf Ista.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren