Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Man verdronken in parkvijver Hulst

Toegevoegd: 24-04-2011, 20.53 uur
Door: Roland de Jong
HULST - In de parkvijver 'De Zandput' bij de Zoutestraat in Hulst is vanavond een man verdronken. Dat bevestigt de politie.

Een voorbijganger zag de man rond 18.40 uur in de vijver liggen. Enkele omstanders sprongen direct het water in en haalden het slachtoffer op de kant. Daar werd hij gereanimeerd. Ook de traumahelikopter uit Brugge kwam ter plekke. Alle hulp mocht helaas niet baten. De man overleed ter plekke.


De identiteit van de man is nog niet duidelijk en zodoende is de technische recherche een onderzoek gestart. Direct werd het hele park afgesloten. Brandweerduikers hebben in het water gezocht, politiemensen hebben het park uitgekamd.

De politie denkt op zijn vroegst morgen meer duidelijkheid te hebben over de toedracht van het voorval.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. (25-4-2011 om 10:23)
Sterkte voor familie,vrienden en kennissen!
Cindy (24-4-2011 om 22:24)
Sterkte aan de nabestaanden
Cookie-instellingen beheren