Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man poept voor politiebureau Hulst

Toegevoegd: 27-04-2011, 17.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Op de Van der Maelstedeweg in Hulst werd woensdagochtend een 44-jarige vrachtwagenbestuurder uit Opdam bekeurd wegens 'wildpoepen'.  

Agenten van de politie te Hulst wisten woensdagochtend niet wat ze zagen. Voor het bureau, op de Van der Maelstedeweg, stopte een vrachtwagen en de bestuurder sprintte naar de achterzijde van zijn cabine.


Hij bukte zich en het leek erop dat hij met een reparatie bezig was tussen de truck en de oplegger. Het bleek echter dat de man zijn broek had laten zakken en ter plaatse een grote boodschap had gedaan. Kennelijk was de nood hoog.

Ter plaatse kon de chauffeur een boete in ontvangst nemen van honderd euro voor wildpoepen!


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Simon Keizer (28-4-2011 om 11:43)
Tja...... Zeeland komt niet aan hun bonnenaantal he! En om dat te halen krijg je voor alles een bon! Zelfs een mug die je van rechts geen voorrang verleend is al een bon waar. Lang leve het bonnenlimiet!
Beliefabol (28-4-2011 om 09:24)
Volgens mij snap jij het niet. zowel mensen als honden mogen niet op de stoep schijten. alleen staan de baasjes van de honden het meestal toe en dat is zo jammer. de gemeenten moeten er gewoon meer op controleren want niets is zo irritant als poep op de stoep!
Kobus (28-4-2011 om 09:00)
Wat een domme opmerkingen trouwens. terecht dat hij een bon krijgt, hij moet toch ergens zn gat mee afvegen?
Sassenaar (28-4-2011 om 00:30)
Vast een stel aspirantjes die hun bekeuringen moeten schrijven van hun stagebegeleider! Triest om daar een bekeuring voor te geven!
Mien (27-4-2011 om 22:27)
Vrachtwagenchauffeurs zijn soms échtje drolletjes!
GrApJaS (27-4-2011 om 22:25)
Fijn dat de man een bekeuring kreeg, had hij tenminste papier om zijn billen te vegen
Cookie-instellingen beheren