Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt kanaal Goes in

Toegevoegd: 20-05-2011, 12.59 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij de Westhavendijk in Goes is vanochtend een auto het water ingereden. Niemand raakte gewond.

De Belgische bestuurder had zijn auto rond 10.00 uur op de handrem gezet, maar kennelijk niet strak genoeg. De auto rolde het water in en de brandweer moest ter plekke komen om te helpen bij de berging. Duikteams uit Goes en Tholen en een blusploeg van de brandweer Goes kwamen ter plaatse.


Het scheepvaartverkeer moest enige tijd worden stilgelegd. De bergingsbedrijven Kuzee en De Moor werkten samen om de auto, die naar de overkant van het kanaal was gedreven, te bergen. De auto werd weggesleept door De Moor.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (21-5-2011 om 17:18)
Moet je de auto maar goed op de handrem zetten hoor! Dan is er niks aan de hand..! En Goes ontsieren met zo'n reling is ook niet nodig.
Lion (21-5-2011 om 12:35)
Op het molenplein kan je betaald parkeren,hier is het natuurlijk gratis. die lomperikken hebben dat vaker hoor,als je hem in 1 ste versnelling zet en op de handrem,kan er echt niks gebeuren.
Jaap verkeer (20-5-2011 om 21:23)
Pijnlijk voor die mensen maar zulke dingen gebeuren. Helemaal ellendig als het zo'n end van huis gebeurt. Ze hebben kennelijk ook de pech gehad dat de auto langs de steentjes geschoven is.
Stefan (20-5-2011 om 14:31)
Goes hebben ze voor tonnen opgeknapt waarom geen relingtje langs dit stukje kannaal gebeurt regelmatig dat een auto hier tewater raakt ben je gelijk van het probleem af en zijn er verder ook geen kosten aan hulpverlening.
Miepje (20-5-2011 om 13:41)
Het word tijd dat daar iets ga gebeuren het is namelijk al de zo veelste die er in rijd hek of zo iets nou de gemente moet daar maar eens over beslissen anders gebeurd het vaker
Cookie-instellingen beheren