Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Gewonden bij ongeluk Hulst

Toegevoegd: 19-06-2011, 18.39 uur
Ambulancepersoneel controleert de betrokkenen.
Ambulancepersoneel controleert de betrokkenen.
© Foto: Thijs Geene
Door: Roland de Jong
HULST - Bij een eenzijdig ongeluk in Hulst zijn vanmiddag twee mensen gewond geraakt. Dat meldt de politie.


Volgens de politie zaten de twee in een auto die rond 15.30 uur door nog onbekende oorzaak in een droge sloot belandde op de Hontenissestraat. Omdat gemeld werd dat er sprake was van een beknelling werden direct twee brandweerwagens, twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

Na een kwartier bleek dat er niemand vast zat in de auto. De beide inzittenden konden de auto zelf verlaten en hoefden niet te worden bevrijd. De brandweer hoefde dan ook niet meer ingezet te worden. Omdat de twee slechts lichte verwondingen hadden, hoefde ook de traumahelikopter niet meer te landen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter (20-6-2011 om 17:21)
Fietser niet iedereen durft te kijken wat er aan slachtoffers is om een juiste indicatie te geven aan de ac. En niet iedereen is goed bekend wat een persoon mankeerd, beter een hulpdienst teveel terplaatse als een te weinig of te laat.
Fietser (20-6-2011 om 14:49)
Degenen die een melding doen gaan die niet kijken hoe het met de inzittenden gesteld is? 1e hulp is toch een vereiste, dan hoefden al die diensten niet opgeroepen te worden. Net als bij vals brandalarm een boete geven?
Cookie-instellingen beheren