Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw betrapt op rijden zonder rijbewijs

Toegevoegd: 20-06-2011, 09.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
PHILIPPINE - Vannacht rond 02.00 uur zagen agenten van de Zeeuwse politie een personenauto rijden door de Laureijnestraat in Philippine. De agenten besloten het voertuig te controleren en spraken de bestuurster aan.

Dit bleek een 23-jarige vrouw te zijn uit de gemeente Terneuzen. Toen de agenten haar rijbewijs controleerden bleek dat zij alleen een rijbewijs had voor de brommer en niet voor de auto.


De vrouw kreeg een bekeuring voor deze overtreding en de passagiere, die wel een rijbewijs had, mocht verder in de auto rijden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (20-6-2011 om 15:42)
@Tim Helemaal mee eens! Maar aangezien je enkel een simpele boete krijgt van 250 euro voor rijden zonder rijbewijs en de pakkans gering is gebeurt dit veel. De boete zou (bijna) net zo hoog moeten zijn als de kosten voor behalen van rijbewijs (1000-1500 euro). Dan haal je t wel uit je hoofd.
Lennard (20-6-2011 om 15:29)
@tim, Ze wilde vast alvast even leren autorijden, voordat ze met een rijschool begint. Tegenwoordig is dat ook niet meer te betalen!!
Stefan (20-6-2011 om 13:09)
Ik snap niet dat het zo krom is in dit land ze moeten bij zulke overtredingen gelijk het voertuig inbeslag nemen en nooit meer terug geven (nee hier krijg je gewoon een boete moet je eens schade of iemand aanrijden wat dan?)
Tomtom (20-6-2011 om 10:29)
@ tim, het is net of mensen dat niet meer kunnen tegenwoordig.
Tim (20-6-2011 om 09:50)
Waarom zou je dat willen riskeren terwijl er naast je iemand zit MET een rijbewijs? Je bent niet verzekerd, stel je voor dat je (zo laat waarschijnlijk niet) een kind aanrijdt of iemand anders... Je verpest je eigen en diegene zijn of haar leven!! Denk toch eens na..
Cookie-instellingen beheren