Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Reeks autobranden in Hulst en St Jansteen

Toegevoegd: 27-06-2011, 07.42 uur
De brand in de camper aan de Wilhelminalaan in Hulst.
De brand in de camper aan de Wilhelminalaan in Hulst.
© Foto: Thijs Geene
Door: Manfred Berrevoets
HULST - In de nacht van zondag op maandag zijn in Hulst en Sint Jansteen twee auto's en een camper uitgebrand. Enkele andere auto's, een motor en vier fietsen liepen daarbij uiteenlopende schade op.

De eerste melding kwam binnen bij de politie om 23.50 uur. Op het Kruideniersplein in Hulst stond een personenauto in brand. Aan weerszijden van de brandende auto stonden twee auto's geparkeerd. Beide hebben schade opgelopen. Om 00.25 uur werd het sein 'brand meester' gegeven.
 
Om 00.45 bleek er in de Hoofdstraat in Sint Jansteen een personenauto onder een carport in brand te staan. De brand sloeg over op de carpoort en een motor en vier fietsen, die onder de carport stonden zijn verbrand. Om 01.15 uur was de brand onder controle.


Tenslotte kwam om 01.35 uur de melding dat er in de Wilhelminalaan in Hulst een camper in brand stond. Naast de camper stond een personenauto die bij de brand schade opliep. Deze brand was om 02.00 uur onder controle. Naar al deze branden zal een technisch onderzoek worden gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Herman (27-6-2011 om 22:47)
Iedere keer 20min. tussen brandmeester en een melding van een nieuwe brand. Wat is de vertraging van nieuws op p200.nl en de tijd om te voet/met de fiets van Hulst naar Steen te gaan? (want met een auto of brommer val je te veel op) Zoiets zou ik me meteen af gaan vragen als ik oom agent zou zijn.
B.G. (27-6-2011 om 16:18)
Blijf toch eens met je fikken van andermans eigendommen af, dit is zo respectloos .........
Witte (27-6-2011 om 16:11)
Goed dat er onderzoek gedaan word; of het is puur toeval dat de tijdstippen elkaar zo 'mooi' opvolgen..
Jan (27-6-2011 om 14:17)
Het is moeilijk om je te wapenen tegen dwazen en idioten die een ander zijn bezittingen in de brand steken. Laten we hopen dat er getuigen zijn die mogelijke info omtrent de dader(s) kunnen verstrekken. Snel van de straat halen en hopen dat ze lang worden opgesloten als gevolg van deze misdrijven.
Hulstenaar (27-6-2011 om 13:54)
Het zal wel weer geen toeval zijn..
Jacob (27-6-2011 om 09:18)
Wat geweldig toch een andermans bezit, waar hij of zij hard heeft voor gewerkt te vernielen. Wat een heldhaftige daden, stelletje minkukels. Sterkte voor de betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren