Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Zeeuwse weerswaarschuwing KNMI

Toegevoegd: 13-07-2011, 23.11 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Het KNMI waarschuwt voor zware windstoten en grote hoeveelheden neerslag in onze provincie.

De waarschuwing geldt voor donderdag en is woensdag rond 22.35 uur afgegeven. Voor onze provincie geldt code 'geel'. Vanaf 09.00 uur zal het gedurende 12 uur flink hard waaien. Er zijn zware windstoten tot rond de 80 kilometer per uur. De meteorologen spreken van windkracht 7-8.


Ook wat betreft de neerslag geldt code 'geel'. Er vallen volgens het KNMI vanaf vannacht vermoedelijk grote hoeveelheden neerslag. Tot donderdagavond valt lokaal 25 tot 50 milimeter of meer.

Volgens het bureau moeten vooral waterrecreanten voorzichtig zijn. Recreanten die op de camping staan wordt aangeraden hun tenten extra goed vast te zetten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (14-7-2011 om 06:34)
En als het KNMI het wel goed voor geeft.en er vallen doden.wie krijgt dan de schuld denk jij.nog niet over nagedacht zeker.
Mikee (13-7-2011 om 23:35)
Het KNMI heeft wel vaker voorspellingen gedaan. Geloof er nu niet veel meer van
Cookie-instellingen beheren