Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

A58 dicht voor politieonderzoek

Toegevoegd: 22-07-2011, 02.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de nacht van donderdag op vrijdag om ongeveer 00.30 uur kwamen er bij de meldkamer van Politie Zeeland diverse meldingen binnen dat er iemand van een viaduct op de A58 was gesprongen.
 
Toen agenten ter plaatse kwamen bleek dat er mogelijk iemand zichzelf van het leven had beroofd door van het viaduct op de A58 te springen. Deze persoon is overreden door diverse voertuigen. De Zeeuwse politie is een onderzoek gestart in de nabijheid van het viaduct ter hoogte van Kapelle. De getuigen van het feit worden opgevangen.
 
De A58 is afgesloten ten behoeve van het politieonderzoek. De afsluiting begint bij de afslag Heinkenszand en eindigt bij Kapelle. Er is een omleidingsroute, deze wordt aangegeven middels borden U17. Het is nog niet bekend hoe lang de weg dicht blijft.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel b (22-7-2011 om 11:06)
Sterkte mensen. Familie jullie gaan een heel zware tijd krijgen.Zo verschrikkelijk wat er is gebeurd .Hoop dat jullie het een plaats kunnen geven.Heb het zelf ook meegemaakt dus ik voel het heel erg mee Mensen die dit drama hebben meegemaakt ook heel veel sterkte ,praat erover en niet verstoppen.
Tamara (22-7-2011 om 10:50)
Wat afschuwelijk!!! waarom moet je mensen zo'n trauma geven, als je iemand ziet springen en daarna wellicht ook nog voor of onder je auto krijgt, dat vergeet je NOOIT meer. dit is heel erg, heel veel sterkte voor alle betrokkenen.
An (22-7-2011 om 10:36)
Wat verschrikkelijk voor al die bestuurders daar. Wat een laffaard om voor zo'n weg te kiezen en zoveel mensen er mee te belasten. Doe het in je eigen huis ofzo, en scheep er geen andere mee op. Een trauma voor het leven! Nabestaande veel sterkte. Dit had veel meer mensen het leven kunnen kosten...
Jan (22-7-2011 om 09:43)
Ja als ze rond de spoorlijn hekken plaatsen doen ze het maar zo
Vince (22-7-2011 om 09:18)
Lijkt me zo verschrikkelijk, om iemand zo vlak voor je auto van een viaduct te zien springen, en niet meer te kunnen ontwijken, laat staan de auto's die daarna nog over dat lichaam zijn gereden!! Sterkte allen!!
Middelburgse (22-7-2011 om 08:37)
He bah dat is niet niks voor de agenten om zoiets te zien!! Sterkte voor de nabestaanden!!
Cookie-instellingen beheren