Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Grote vechtpartij op asielzoekerscentrum M'burg

Toegevoegd: 26-10-2003, 16.37 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Rond 16:38 kwam de melding binnen dat er een grote vechtpartij gaande zou zijn in het Asielzoekerscentrum (AZC) aan de Stromenweg in Middelburg.

Daarop gingen de 4010, 4020, 4021, 4030 en de 1011 met spoed richting het AZC. Inmiddels komt de melding binnen dat er stalen buizen en messen in het spel zouden zijn. Daarom spreekt de politie af dat ze elkaar bij het tunneltje voor het AZC ontmoeten en daarna samen naar het AZC gaan.

Rond 16:45 gingen twee voertuigen het terrein op. Op dat moment was er wel een hoop volk op de been in het centrum maar werd er niet meer gevochten. De druk werd van de ketel gehaald en de andere voertuigen konden even op de achtergrond blijven en na enkele minuten weer met vervolg.

De 4020 vroeg tijdens het aanrijden naar de melding om assistentie van een hondenwagen uit Goes, deze was echter niet beschikbaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren