Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 131 km

Man zes keer betrapt zonder rijbewijs

Toegevoegd: 08-11-2011, 21.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Dinsdagmiddag werd in Westerzicht in Vlissingen een 34-jarige Vlissingse automobilist aangehouden omdat hij reed terwijl zijn rijbewijs ongeldig was verklaard.
 
Het bleek dat de man sinds december 2010 vijf keer eerder is betrapt op dezelfde overtreding. Zijn auto werd in beslag genomen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oost-souburger (9-11-2011 om 06:56)
Na 5 x werd zijn auto in beslag genomen ,echt ongeloofelijk ,hoe stom kan kunnen ze zijn ,als hij de 2e keer in de fout ging pleegt hij toch een misdrijf ,en dan maakt hij nog een paar keer de zelfde fout ,hoe stom kun je wezen .politie doe je werk is goed !! .
Cor (9-11-2011 om 06:30)
Na zoveel keer pas? Dat had al veel en veel eerder moeten gebeuren. Je zal door zo iemand geschept worden, niet verzekerd... lekker.
Ronny (9-11-2011 om 00:04)
Hebben ze vorige keren ook het voertuig in beslag genomen ??? Lijkt me steeds de enige manier om effectief te zijn. Deden ze dat in België ook maar, net als met verzekeringsloos rijden.
Piet (8-11-2011 om 22:46)
Een auto in beslag nemen is goed natuurlijk, maar geeft geen enkele garantie dat meneer niet meer gaat rijden. Een gevangenisstraf helpt daar wel prima tegen, hoewel het al voor de gekke is dat hij überhaupt nog vrij is.
Cookie-instellingen beheren