Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw bekeurd voor bedelarij in Goes

Toegevoegd: 13-11-2011, 19.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 40-jarige Roemeense vrouw uit Antwerpen is zaterdagochtend in Goes bekeurd wegens bedelarij. 

De vrouw zat op een bankje, schuin tegenover een supermarkt op de Oostwal en probeerde de 'Zelfkrant', een soort daklozenkrant, aan de man te brengen. Naast stond een kartonnen doosje waarin een brief lag waarvan later bleek dat het een bedelbrief was.


Omdat bedelarij verboden is, kreeg de vrouw een bekeuring van honderd euro. Het verkopen van de krant is wel toegestaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
It's me (14-11-2011 om 14:39)
Nou ik vind het wel een goed hoor!Ze staan er werkelijk altijd!En dat is echt zo want ik kom er zelf ook bijna dagelijks langs.Het is natuurlijk sneu dat ze nu 100 euro moet betalen maar ik hoop dat het nu eens is afgelopen.Het is gewoon irritant, ze staan er veeeeeel te vaak. 1x oke, maar 100x?????
Wendy (14-11-2011 om 14:34)
Mevrouw kan ook een baan gaan zoeken,maar dan raakt ze haar uitkering kwijt,dan kan ze beter iets nuttigs gaan doen,vrijwilligers werk ofzo,met behoud van haar uitkering!!! Dus......
Chris (14-11-2011 om 14:30)
Als ze ingeschreven is in Antwerpen krijgt ze daar OCMW-steun (bijstand). In Zeeuws-Vlaanderen komen ze met een bus van de Lijn. Dit is heel goedkoop daar al de asielzoekers en deze die OCMW-steun krijgen een jaarabonnement krijgen op heel het net van de Lijn voor 30 euro.
Angelique (14-11-2011 om 14:24)
Vervelende mensen zijn het en inderdaad aan het eind van de middag worden ze allemaal opgehaald!!!!
Frans de Visser (14-11-2011 om 14:15)
Waarom is bedelen om geld verboden, en mag bedelen om waardering, aandacht en liefde wel? (want dat doen we allemaal)
Henry (14-11-2011 om 13:55)
Goedzo. Als illegaal bedelen hun enige vorm van inbreng in onze maatschappij is, moeten we daar tegen optreden. Op dit soort gelukzoekers uit het voormalig oostblok zitten we in NL niet te wachten.
Cookie-instellingen beheren