Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval met beknelling op kruising in Tholen

Toegevoegd: 18-02-2005, 19.45 uur
Door: Politie Zeeland

THOLEN - Op de kruising Nieuwe Postweg / Postweg / Reimerswaalseweg in Tholen vond vrijdag om 12.15 uur een aanrijding tussen twee auto’s plaats.

Hierbij raakte een 19-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen met haar benen bekneld. Zij werd door het ambulancepersoneel uit haar auto gehaald en overge-bracht naar een ziekenhuis in Bergen op Zoom, waar zij ter observatie werd opge- nomen.

De 45-jarige bestuurder uit de andere auto, afkomstig uit dezelfde gemeente klaagde over pijn op de borst. Hij werd onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefde voor zover bekend niet naar een ziekenhuis. Over schade aan de auto’s is niets bekend.

Ook de oorzaak van de aanrijding is nog onbekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren