Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 133 km

Balletjespistolen in beslag genomen

Toegevoegd: 19-01-2012, 16.45 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft twee balletjespistolen in beslag genomen na een melding via Twitter dat er op Facebook iemand stond met een pistool in de hand.

Volgens de politie stond op het sociale medium iemand afgebeeld met een nepwapen in de hand. Naar aanleiding van de foto heeft de politie een woning in de Hyacintenlaan in Vlissingen bezocht. Een man van 35 en een vrouw van 31 jaar oud werden aangemerkt als verdachten.


Er zijn twee balletjespistolen in beslag genomen. De twee krijgen volgens de politie het verzoek een verklaring af te leggen op het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inge (19-1-2012 om 18:19)
Van de week ook ol een jongen van 16, via Hyves opgepakt.. Toeval?
Adriaansen (19-1-2012 om 17:42)
Das nou al de 2de keer ik heb nog een blaaspijpje thuis das ook gevaarlijk komen jullie even langs of moet ik eerst op de foto zodat jullie eerst me privacy kunnen schenden daar gaan me belastingcenten nou naartoe stelletje %@#$%$#@
Cookie-instellingen beheren