Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Poging plofkraak Rabobank Sluis

Toegevoegd: 21-03-2012, 08.11 uur
Door: Manfred Berrevoets

SLUIS - Bij de Rabobank in Sluis is in de nacht van dinsdag op woensdag tussen 3.00 uur en 3.30 uur een poging gedaan tot plofkraak op een pinautomaat. Deze poging is niet geslaagd.


Omdat er bij de bank aan de Sint Annastraat een tas achterbleef heeft de politie het gebied rond de Rabobank afgezet en de Explosieven Opruimingsdienst gewaarschuwd. Naast de tas lag een zwarte slang die naar de pinautomaat leidde.

De EOD is rond 6.00 uur in Sluis aangekomen en heeft de tas vervolgens een paar keer bekeken en gefotografeerd. Tegen 07.00 uur gaf de EOD de situatie vrij en werden tas en bijbehorende materialen door de technische recherche meegenomen voor onderzoek.

Aan de pinautomaat is brandschade te zien aan het toetsenbord en de pasinvoer.

 

 


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (21-3-2012 om 22:40)
Sorry hoor, maar een plofkraak bij een pin automaat? elke dombo weet dat dat nooit succes zal hebben, ten eerste valt een plof best wel op en mocht je binnen komen heb je altijd nog verfbommen in de cassettes zitten, dit is al geprobeerd met granaten...zonder succes zelfs, werken voor je geld luilak
Cookie-instellingen beheren