Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Vrouw (21) beledigt politieagenten

Toegevoegd: 31-03-2012, 15.53 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In het centrum van Goes heeft de politie vannacht een vrouw opgepakt wegens belediging.


De vrouw werd rond 04.25 uur aangehouden omdat ze beledidingen uitte tegenover de politie. De 21-jarige Goese is naar het politiebureau gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janse (1-4-2012 om 12:24)
Niet alleen agenten zijn het doelwit als mensen op de stoep fietsen en je vraagt dan waar jjij moet lopen wordt je ernstig verbaal toegesproken dat is dus de omgekeerde wereld
Arjan (1-4-2012 om 09:16)
Ik vind het soms wel te ver gaan,de politie pakt mensen op als ze hun belediggen maar anders om mag wel. ik vind in deze maatschapij moet je tegen een beledeging kunnen. als ik word word beledigd kan ik die persoon toch ook niet oppakken,wat maakt hun meer mens dan iemand die geen politie is?
Renata (31-3-2012 om 23:16)
Gaat er gezellig aan toe daar in Goes. Hoop wel dat het allemaal een beetje nomaal gaat bij het benefietconcert van Racoon in Goes. Extra politie, vooral in burger zodat de zatte aso's meteen eruit gehaald worden. Dan kunnen hopelijk "gewone" mensen een fijne avond hebben
QuasiMoto (31-3-2012 om 21:54)
Bij de huidige strafmaat en mentaliteit zal dit probleem alleen nog maar groeien. In heel Europa lopen hele volksstammen bezopen over straat en zorgen veel overlast en criminaliteit. Een remedie: zuiplappen keihard aanpakken en zelf voor schade laten opdraaien!
Truus (31-3-2012 om 21:31)
Het beste is gewoon handboeien om en afvoeren naar torentijd waneer ze gezopen hebben, dan denken die gasten dat ze alles tegen de politiemensen kunnen uitkramen ZE MOETEN HUN FAMILIE MAAR BELEDIGEN MAAR GEEN POLITIE
Moraalridder (31-3-2012 om 19:56)
@harry @Abczeeuw, jullie hebben de pech betrokken te raken in mijn relaas,..IQ voetbalsupporter? keer op keer verbaas (erger ik mij groen en geel) ik mij aan het cognitief vermogen van de personen die denken te moeten reageren op artikelen. respect voor handhavers dient er vanzelsprekend te zijn!!!
Cookie-instellingen beheren