Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging plofkraak pinautomaat Vlissingen

Toegevoegd: 17-05-2012, 07.12 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is vanochtend geprobeerd middels een plofkraak toegang te verschaffen tot een pinautomaat. 


Rond 04.30 werd gemeld dat er met gas was geprobeerd in de ruimte bij de pinautomaat aan de Papegaaienburg te komen. Er ontstond een kleine brand. De Vlissingse brandweer kwam met spoed ter plekke om de brand te blussen en de gebruikte gasfles te koelen.
 
De technische recherche is ter plaatse een uitgebreid onderzoek gestart. Er zijn diverse sporen veilig gesteld. Onder meer de gafles is meegenomen voor nader onderzoek. Vanwege het onderzoek was een deel van de Papegaaienburg uren afgesloten voor het verkeer en publiek. Van de dader(s) ontbreekt elk spoor.

Het is niet de eerste keer dat in Zeeland dieven proberen een pinautomaat open te breken. Gisteren nog werd in Rilland een poging ramkraak gedaan nadat op 22 april ook al een poging werd gedaan dezelfde automaat open te breken. Op 21 maart werd in Sluis ook een poging gedaan. Bij deze poging werd ook gebruik gemaakt van gas. In Sluis werd ook de Explosieven Opruimingsdienst ingezet.

 


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (17-5-2012 om 14:07)
ZIjn er serieus nog steeds mensen die denken dat je een pinautomaat open krijgt? en ALS je hem open krijgt, je geld netjes verziekt wordt door een verfbom? denk na. werken voor je geld
Jan (17-5-2012 om 09:42)
Hoe zou dit nu komen al deze pogingen tot kraken en stelen ect ,wel ik kan je een ding zeggen dit wordt alleen maar erger in NL want de mensen kunnen het gewoon niet meer betalen ect ,dit zijn geen kwaade jongens streken die hiermee bezig zijn , jammer genoeg moeten wij meer gaan betalen voor dit
Patries (17-5-2012 om 08:26)
Ik had niet anders verwacht dan dat het deze pinautomaat zou zijn. Hij ligt gevaarlijk afgelegen, totaal geen toezicht. Ik durf er in het donker zelf niet te pinnen. Een pinautomaat in het winkelcentrum zelf is een logischere plaats hiervoor.
Cookie-instellingen beheren