Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote verkeerscontrole Grevelingendam

Toegevoegd: 25-05-2012, 16.34 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Op de Grevelingendam bij Bruinisse is donderdag een grote controle gehouden. Er werden in totaal ruim 7.500 voertuigen gecontroleerd.

De Zeeuwse politie controleerde tussen 13.30 en 23.00 uur samen met de Belastingdienst, de douane en het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD). 's Middags werden 5.200 voertuigen gecontroleerd. 's Avonds waren dat er 2.467.


De politie deelde één boete uit voor te donkere ruiten. Twee personen hadden geen geldig rijbewijs bij zich. Bij een ander voertuig was de APK verlopen en twee voertuigen hadden geen geldige verzekering. Ook werd er een boete uitgedeeld aan iemand die inhaalde over de dubbele doorgetrokken streep.

Eén bestuurder had nog een openstaande boete. Deze werd direct afgerekend. Twee bestuurders bleken te veel te hebben gedronken. Tegen één van hen is proces-verbaal opgemaakt. De andere bestuurder blies beneden de grens.

Eén auto werd in beslag genomen en afgesleept omdat het voertuig niet verzekerd was. Eén bestuurder kreeg een waarschuwing voor belediging. Door de belastingdienst zijn vijf auto's afgesleept. Ter plaatse is een bedrag van 3.427 euro direct afgerekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pierre (25-5-2012 om 21:59)
@zoef Domme opmerkingen moet je in de kroeg blerren maar niet hier.
Marien (25-5-2012 om 21:28)
Tjonge, we verwelkomen onze gasten wel he... Toeristje pesten. Het begint een beetje walgelijk te worden...
Zoef (25-5-2012 om 21:07)
Welkom in Zeeland......En??? is jullie moeder nou trots op je??? In de vakantietijd automobilistje pesten...Heeft paar duizend euro opgeleverd maar wat heeft het weer gekost??? HIER KUNNE OOK NOG WEL 163 MAN UIT! MAAR DAN NIET MET 90%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eppo (25-5-2012 om 18:53)
Maar s´nachts kan alles ,aangezien criminelen niks op bankrekeningen zetten vallen ze niet te plukken. Gewone werkende mensen wel, pluk ze maar kaal hoor, je krijgt de rekening vanzelf gepresenteerd.
Cookie-instellingen beheren