Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drukte op de Zeeuwse wegen

Toegevoegd: 27-05-2012, 13.44 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Het vakantie- en recreatieverkeer dat afkomt op het mooie weer heeft vandaag weer gezorgd voor flinke files.

De grootste problemen deden zich voor op de A58. Daar stond vanochtend tussen het knooppunt Markiezaat en de Vlaketunnel bij Kruiningen-Yerseke in totaal ongeveer achttien kilometer file. De problemen hier zijn inmiddels afgenomen, maar het is er nog steeds erg druk.


Ook op de A256 en de N256 tussen Goes en Zierikzee is het al sinds vanochtend erg druk. De Verkeersinformatiedienst (VID) gaf aan dat hier sprake is van een grote vertraging en dat rekening gehouden moest worden met meer dan tien minuten vertraging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (28-5-2012 om 07:32)
Fijn he, toch massaal dezelfde richting op
Cookie-instellingen beheren