Weerbericht:
Zwaar bewolkt en (winterse) buien. Overdag af en toe zon en een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier auto's betrokken bij kop/staartbotsing in Goes

Toegevoegd: 09-11-2004, 23.45 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Op de Ringbaan Oost te Goes vond maandagmorgen rond 09.00 uur een kop/staartbotsing plaats waarbij vier voertuigen waren betrokken.

Een 18-jarige automobilist uit de gemeente Westvoorne had te laat in de gaten dat de auto voor hem, bestuurd door een 31-jarige vrouw uit Goes, moest remmen en reed achter op haar voertuig.

Zij reed op haar beurt weer tegen de auto voor haar, bestuurd door een 36-jarige Oost-Souburger die weer doorschoot tegen de bedrijfsauto van een 48-jarige man uit de gemeente Goes.

De drie personenauto’s raakten beschadigd, de bedrijfsauto had geen zichtbare schade. Alle bestuurders kwamen met de schrik vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren