Weerbericht:
Overdag geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist bedreigd: Politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 12-11-2004, 23.59 uur
Door: Politie Zeeland

ZAAMSLAG - Vrijdag tussen 13.35 en 14.00 uur werd een 22-jarige automobilist uit de gemeente Hulst tussen Zaamslag en Terneuzen door een onbekende medeweggebruiker hinderlijk gevolgd en met gebaren bedreigd.

De 22-jarige reed van Zaamslag naar Terneuzen en haalde een combine in. Een achter hem rijdende automobilist haalde eveneens in en bleef vervolgens bumperklevend en slingerend naast en voor hem rijden en maakte dreigende gebaren.

Ter hoogte van de stoplichten bij de kruising N61 / Tractaatweg / Guido Gezellestraat stapte de onbekende uit. De 22-jarige automobilist reed snel weg maar kreeg nog net een trap tegen zijn auto.

De beschrijving van de onbekende bestuurder luidt als volgt: - blonde, kortharige, blanke man met een lengte van 1.70 – 1.75 meter - leeftijd tussen 24 en 26 jaar - de man was gekleed in een donkerkleurig shirt en dito broek. Hij reed in een donkerblauwe, iets verlaagde personenauto.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval, aangezien de voertuigen geruime tijd naast elkaar hebben gereden op een 2-baansweg en stil hebben gestaan voor de stoplichten.

Eventuele getuigen worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Terneuzen of te bellen naar nummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren