Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politiehond bijt bedreiger in arm

Toegevoegd: 14-10-2012, 16.10 uur
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - Zaterdag is in een horecagelegenheid aan de Noordelijke Achterweg in Wemeldinge een 65-jarige man uit Emmen aangehouden wegens bedreiging.

De man verbleef met drie andere personen in de horecagelegenheid en er ontstond onenigheid. De 65-jarige man uitte daarbij dreigende taal. Ook het personeel werd mondeling bedreigd. Er was sprake van dat de man mogelijk een mes bij zich had en zodoende kwam de politie ter plaatse. Er werd ook de diensthond ingezet.


Tijdens zijn aanhouding probeerde de man de kop van de diensthond vast te pakken, dat leverde hem een beet in zijn arm op. Het bleek dat de man geen mes bij zich had. Hij verkeerde onder invloed van alcohol en kon even na 23.00 uur worden aangehouden.

De man is na het afleggen van een verklaring zondagmiddag weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (14-10-2012 om 19:41)
Het punt is dat politie mensen zelf geen donder uitvoeren en er meteen een hond op afsturen? en wat als deze beste man een wapen bij had? moet het hondje het ontgelden? laat ze zelf eens wat doen ipv een hond als slaaf gebruiken. agenten hebben toch een wapenstok? pepperspray?
Ano (14-10-2012 om 19:35)
Die hond had zijn strot door moeten bijten .. makkelijk he .. personeel bedreigen .. 65 jaar en nog geen verstand .
Tineke (14-10-2012 om 18:58)
De hond had hem harder moeten bijten wat denk die zuiplap wel
De boefjes uit s-Heerenhoek (Jan) (14-10-2012 om 18:33)
Die vent weet dan nu!!! dat de hond kunt bijten ,maar hij heeft een IQ als een stoeptegel. En daar leiden wij onze hondjes voorop Goed werk van de hondengeleider (Cor?)
Jan (14-10-2012 om 18:29)
Ach stop toch eens mensen, honden zijn er inderdaad voor de orde maar als je tegenwoordig sommige honden van de politie ziet. Opgefokt met het schuim op de kaken.......
Renata (14-10-2012 om 18:12)
@Vlissinger: ben jij een beetje in de war soms?
Cookie-instellingen beheren