Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Beknelling bij botsing Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 24-11-2012, 13.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
WOLPHAARTSDIJK - Bij een ongeval op de Nieuwedijk ter hoogte van Wolphaartsdijk is zaterdagmorgen tenminste één persoon gewond geraakt. 

Rond 11.25 uur kwamen twee personenauto's door nog onbekende oorzaak frontaal met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen raakte van de weg en kwam op de dijk tot stilstand. 


Voor de botsing zijn drie ambulances en twee brandweervoertuigen ingezet. De brandweer heeft één slachtoffer uit de auto geknipt. Na ongeveer een uur kon deze worden bevrijd. Hiervoor is het dak van de auto geknipt. 

Tijdens het ongeval was de Nieuwedijk afgesloten voor het verkeer. De politie heeft ter plaatste onderzoek gedaan. Beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jedidja (25-11-2012 om 18:30)
Als je dat zo ziet, is het een wonder dat de bestuurders nog leven! Beterschap iig..
Cookie-instellingen beheren