Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw omgekomen bij ongeluk Rilland

Toegevoegd: 04-12-2012, 13.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Bij een ongeval in Rilland is dinsdagmorgen een 70-jarige vrouw uit Bergen op Zoom overleden nadat zij met haar auto te water was geraakt. 


Het ongeval vond rond 09.30 uur plaats op de Westelijke Spuikanaalweg. De hulpdiensten rukten massaal uit. Zo zijn er meerdere duikteams van de brandweer ingezet. Daarnaast waren er twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. 

Duikers hebben gezocht naar het voertuig en troffen ook de vrouw aan in de auto. Deze is op de waterkant gelegd en vervolgens gereanimeerd. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Antwerpen gebracht. Hier is de vrouw later overleden. 

De duikteams die te hulp schoten waren rond 11.30 uur klaar met hun werk. Om het werk van de duikteams van de brandweer te vergemakkelijken is een tijdlang het gemaal in de buurt stilgelegd. Behalve de duikteams waren er ook drie tankautospuiten en een hoogwerker ter plaatse.  

Er is een bergingsbedrijf ingezet om de auto uit het water te slepen. De technische recherche en de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) hebben onderzoek gedaan. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Margo (8-12-2012 om 07:44)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Je zult het bericht maar te horen krijgen. Ook voor de hulpverleners sterkte.
Renata (4-12-2012 om 16:12)
Pfff,, wat vreselijk. Kan niet meer dan me aansluiten bij Bianca.............
Bianca (4-12-2012 om 14:11)
Heel veel sterkte aan de nabestaanden en de hulpdiensten.
Cookie-instellingen beheren