Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (16) uit Middelburg vermist

Toegevoegd: 10-12-2012, 09.38 uur
De vermiste Gaby Steelink uit Middelburg.
De vermiste Gaby Steelink uit Middelburg.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Sinds zondagmiddag 14.30 uur is de 16-jarige Middelburgse Gaby Steelink vermist. Zij is weggelopen vanuit de woning waar zij verbleef en vermoedelijk zit ze nu ergens in de omgeving van Rotterdam. 


Volgens een getuige heeft Gaby zondagmiddag om ongeveer 15.00 uur in de trein van Middelburg naar Rotterdam gezeten, vandaar dat het vermoeden is dat zij zich in die omgeving bevindt. Gaby Steelink is 16 jaar oud en heeft een blanke huidskleur. Ze is tussen de 1.60 en 1.65 meter groot en heeft een stevig postuur.

Gaby heeft lang lichtbruin haar en bruine ogen. Ze was vanmiddag gekleed in een zilvergrijze korte glimmende jas met een bontkraag en een capuchon. Ook had zij een joggingbroek aan, maar er is geen kleur bekend. Gaby droeg vanmiddag een donkerkleurige tas met wat kleding en toiletartikelen bij zich. 

De politie verzoek getuigen die meer informatie hebben zich te melden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Perry (11-12-2012 om 12:17)
Het meisje was dezelfde avond/nacht al gevonden.. Dit was de tweet van de politie gister ochtend "Politie [email protected] Het vermiste meisje uit #Middelburg is weer terecht. Ze is vannacht door politie aangetroffen in #Rotterdam."
Anton (10-12-2012 om 18:36)
Meissi meissi laat wat van je horen, zullen mensen flink ongerust zijn
Veer (10-12-2012 om 11:19)
Jeetje, schrik ervan! Ze zit op school met mijn dochter, hopelijk wordt ze gauw gevonden!
Cookie-instellingen beheren