Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Reeks autobranden Middelburg

Toegevoegd: 01-01-2013, 08.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In navolging van een brand in een camper vannacht in Middelburg zijn later nog twee voertuigen in dezelfde wijk in vlammen opgegaan. 
 
De brand in de camper woedde in de Arnelaan en werd rond 03.20 uur ontdekt. Rond 06.10 uur woedde in dezelfde Stromenwijk opnieuw een brand. Dit keer stond een voertuig in brand op een parkeerterrein bij het winkelcentrum tussen de Ooster- en de Westerscheldestraat.
 
Omstreeks 07.25 uur was het opnieuw raak (foto's). Dit keer stond een auto in brand vlakbij de kruising Keetenstraat - Oosterscheldestraat. Ook deze auto liep grote schade op. Net als bij de camper moest de brandweer met behulp van hydraulisch gereedschap de motorkap openen om zo goed te kunnen blussen.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren