Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 05-01-2013, 16.51 uur - Update: 06-01-2013, 15.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de oprit van de N57 naar de A58 bij Middelburg is zaterdagmiddag een 30-jarige Middelburger gewond geraakt. 


De hulpdiensten werden rond 15.50 uur opgeroepen voor het ongeval. Twee ambulances, de brandweer en een traumahelikopter rukten uit om hulp te verlenen. De traumahelikopter is niet meer ingezet. 

De brandweer heeft één gewonde uit de auto gehaald. Deze is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Van de bestuurder wordt bloed afgenomen om te kijken of hij wel of niet onder invloed van alcohol verkeerde. Over het letsel van de gewonde is niks bekend.

De afslag van de N57 naar de A58 is tijdens het ongeval en de bergingswerkzaamheden volledig afgesloten geweest voor het verkeer. 


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (5-1-2013 om 21:30)
Gaan ze nu al bij ieder ongeluk een heli roepen ?? Geef ze eens een cursus " roep ik nu wel of niet een trauma heli"
Cookie-instellingen beheren