Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Boetes bij grote verkeerscontrole

Toegevoegd: 09-03-2013, 14.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Vrijdag heeft de politie in Oostburg en Sluis een verkeers- en alcoholcontrole gehouden. 


Van 15.30 - 18.00 uur werd de verkeerscontrole gehouden op de Expeditieweg in Oostburg en van 20.00 - 21.15 uur vond er een alcoholcontrole plaats op de Rondweg in Sluis. Er werden 250 voertuigen gecontroleerd; drie bestuurders hadden meer gedronken dan de toegestane hoeveelheid, maar geen van hen moest het rijbewijs inleveren.  

Er werden in het totaal 20 boetes uitgeschreven voor onder andere het overschrijden van de constructiesnelheid van een bromfiets, voor afvallende lading van een aanhangwagen en er werd een boete uitgeschreven voor een onjuiste kentekenplaat. 

Verdere werd er een bestuurder bekeurd voor het niet functioneren van de verlichting, droegen vijf bestuurders geen autogordel en konden vier automobilisten hun rijbewijs niet tonen. Ook zag de politie dat er iemand inhaalde over de doorgetrokken streep en werd er bij een auto geconstateerd dat er een uitlaat niet gasdicht was. Bij één bromfiets was het geluidsniveau zo hoog dat het kentekenbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kaas (9-3-2013 om 22:57)
Kunnen het beter collecte dag noemen als controle , druk bezig met het collecteren voor de staat, maar als je kot word leeggehaald door een inbreker geven ze niet thuis / te druk.
Frank (9-3-2013 om 19:22)
Fijn weer een paar euro voor Europa en de Grieken. We zouden niet willen dat ze zonder geld zitten
Apollo (9-3-2013 om 18:36)
Wen er maar aan dat het veel vaker gaat gebeuren... Het begon met controles voor het uitgaansgeweld, wie kan daar nou tegen zijn. Toen werd het uitgebreid naar slechte/gevaarlijke wijken, iedereen vond dat prima. En nou niet gaan zeuren als je zelf er aan moet geloven.
Arie (9-3-2013 om 17:58)
@paul. dus jij vindt dat voor zulk soort overtredingen alleen maar een waarschuwing gegeven moet worden?? wat wordt het dan een zooitje in het verkeer!!!als alles maar getollereerd wordt!!
Wim van dijke (9-3-2013 om 17:08)
Gelukkig, onze politie heeft de provincie weer een stuk veiliger gemaakt. hulde voor deze dames en heren. ik kan weer gerust naar bed.
Dave (9-3-2013 om 16:53)
Paul, hoe meer controles hoe beter: Dat geteisem met opgevoerde brommers en gepimpte patserbakkies met toeteruitlaat wordt dan stelselmatig van de weg geplukt. En de hoogtes van de boetes wordt door een democratisch gekozen regering bepaald. Dus wie stemt mag niet zeuren.
Cookie-instellingen beheren