Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Engels jacht met motorstoring

Toegevoegd: 27-03-2013, 22.18 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - De Bressiaanse reddingboot Zeemanshoop is woensdag aan het begin van de avond uitgevaren voor een Engels jacht dat kampte met een motorstoring.


De bemanning van het KNRM-station Breskens werd rond 17.55 uur opgepiept nadat het jacht, dat onderweg was naar Breskens, de motor niet meer aan de praat kreeg. De vier koppige bemanning riep hulp in via het Schelde Coördinatiecentrum in Vlissingen.

Net voordat de redders ter plaatse zijn, krijgen de Britten de motor toch weer aan de praat. Voor de zekerheid zijn de redders echter stand-by gebleven totdat het jacht veilig was afgemeerd in de jachthaven.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Smet (29-3-2013 om 09:54)
@ falsch, wat zeur je nou over een valse melding. Een valse melding is als je vanaf de wal belt dat je boot aan het zinken is. En met een apk vang je ook niet af dat een motor er mee ophoudt. Mensen zeuren toch graag he.
Falsch (28-3-2013 om 17:41)
Valse meldingen bij hulpdiensten moeten gewoon weer zoals vroeger als misdrijf behandeld worden. verder wordt het tijd voor een apk voor pleziervaart.
Cookie-instellingen beheren