Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk Dreischor

Toegevoegd: 14-05-2013, 22.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
DREISCHOR - Op de Gaanderse'sweg vond dinsdagavond omstreeks 19:30 uur een eenzijdig ongeval met bekenelling plaats. De brandweer heeft de bestuurder uit zijn auto bevrijd die in de bermsloot terecht was gekomen.


Een 51-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland raakte van de weg en kwam in de bermsloot tot stilstand. De man kwam vast te zitten onder het dashboard. Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse en de man werd door de brandweer uit zijn voertuig gehaald. Daarbij moest het dak worden opengeknipt.

De automobilist liep rugklachten op en een pijnlijke hand. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Omdat het vermoeden bestond dat de man alcohol gedronken had, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen en werd het rijbewijs in beslag genomen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren