Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes bij verkeerscontrole Vlissingen

Toegevoegd: 06-06-2013, 13.43 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Tijdens een verkeerscontrole op het Baskenburgplein in Vlissingen zijn woensdagmorgen diverse boetes uitgedeeld.


De controle werd uitgevoerd door agenten en agenten in opleiding. Veertig automobilisten en dertig bromfietsers zijn onderworpen aan en controle op de technische staat van het voertuig en de aanwezigheid van de benodigde keuring en bescheiden. De controle vond plaats in het kader van de verkeersveiligheid.

Agenten schreven bekeuringen uit voor het niet dragen van de gordel, onverzekerd rijden, een geschorst kenteken, het niet kunnen tonen van een (geldig) rijbewijs (2x). Verder gingen vijf bromfietsers op de bon voor een te hoge constructiesnelheid van hun bromfiets. Eén kentekenbewijs is ingevorderd vanwege de forse hoogte van de overschrijding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (6-6-2013 om 19:58)
Zeker in tijden van crisis is het aan de mensen zelf om zich aan de gestelde regels te houden. Wil je dat niet, een probleem, maar dan moet je ook niet zeiken als je door een broekie op je nummer word gezet en moet betalen voor je eigen stommiteit. Gewoon aan de regels houden en je hebt geen gezeur.
Hulde (6-6-2013 om 18:55)
Hulde voor de politie, dit soort controles moet men meer doen, ipv die kasspekkende snelheid controles, want je zult het maar meemaken een ongeluk hebben met iemand die niet verzekerd is kan je fluiten naar je centen of 8 jaar procederen om iets van je centen terug te zien.
MotoRob (6-6-2013 om 17:58)
Je kunt het ook zo zien; op deze manier plukken ze ook de oostblokkers er uit die hier wegenbelastingvrij rondrijden terwijl ze hier al jaren wonen maar hun auto niet op NL kenteken zetten.
Jan Verdam (6-6-2013 om 16:41)
Goede zaak dat men toezicht houd op verkeersveiligheid. De opgevoerde brommertjes dienen vanwege het risco voor de bestuurder als ook voor de overige weggebruikers, streng aangepakt te worden. Bij blijvend letsel kan uiteindelijk de burger opdraaien voor de kosten.
Vlissinger (6-6-2013 om 15:45)
Politie moet zich een keer bezig houden met de echte criminelen ipv deze onzin. Politie in Vlissingen is helemaal niks!
Nederlandse Staat (6-6-2013 om 13:49)
Lekker de staatskas spekken in crisistijden! Hulde voor onze monarchie!
Cookie-instellingen beheren