Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Vrouw gewond, man aangehouden

Toegevoegd: 25-07-2013, 12.47 uur - Update: 25-07-2013, 16.12 uur
Door: Roland de Jong
HULST - In Hulst is vanochtend in een woning een gewonde vrouw aangetroffen. Naar aanleiding daarvan is een man aangehouden. De politie doet onderzoek.


De vrouw werd rond 09.10 uur aangetroffen in een twee-onder-een-kapwoning aan de Stijn Struvelstraat. Volgens de politie bleken haar verwondingen verdacht en daarom is de recherche begonnen met een onderzoek. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Hoe het met haar is, is op dit moment onbekend.

De enige persoon die op het moment van aantreffen in de woning aanwezig was, was de medebewoner. Omdat niet duidelijk is wat er zich precies heeft afgespeeld en hoe de vrouw aan de verwondingen is gekomen, is deze 66-jarige man aangehouden.

Zowel tactisch als technisch rechercheurs zijn ter plekke. De technische recherche doet in witte pakken onderzoek in de woning. De straat is deels afgezet met linten en er staat een politieauto voor de deur. Uit het onderzoek zal moeten blijken of en welke rol de man heeft in de verwondingen van de vrouw.

Meer details kan de politie nog niet vrijgeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (26-7-2013 om 12:07)
@sjors nee gelukkig niet nee ben zelf nogal groot maar 1 klap is volgens mij ook gewoon strafbaar namelijk mishandeling en beelden werden dus niet nagetrokken dader is niet gepakt maar ik herinner me zijn gezicht nog wel als ik hem tegenkom los ik het zelf wel op en dan ook geen onderzoek he politie
Sjors (25-7-2013 om 14:33)
En K lag je toen in coma of iets dergelijks? Want dan stellen ze ook een onderzoek in, als je gewoon alles kan navertellen en de verwondingen vallen mee, trekken ze de beelden wel na, maar word er geen rechercheteam op gezet.
K (25-7-2013 om 13:35)
Waar slaat dit op is de vrouw dood? dat er onderzoek gedaan kan worden door de politie? als je zelf in elkaar geramd wordt door een onbekende is het teveel moeite voor politie om camerabeelden op te vragen dan zeggen ze dat het gepleegde feit niet zwaar genoeg is daar voor. f politie
Cookie-instellingen beheren