Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Dode bij ongeluk in Aagtekerke

Toegevoegd: 10-08-2013, 23.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
AAGTEKERKE - Aan de Roosejesweg in Aagtekerke is zaterdagavond rond 20.45 uur een man dodelijk verongelukt.  


Volgens een getuige vloog de man met zijn auto uit de bocht en belandde daarna in een sloot. Volgens de politie reed de getuige voor de man en zag zo het ongeluk gebeuren door zijn achteruitkijkspiegel. Voor het ongeval zijn meerdere ambulances en de brandweer ingezet. Een gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest. 

Hoe oud het slachtoffer is en waar hij vandaan komt, is nog niet bekend. De politie heeft zaterdagavond technisch onderzoek verricht om de precieze oorzaak van het ongeval te achterhalen. De weg is uren afgesloten geweest voor het verkeer. 


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (12-8-2013 om 18:36)
Heel veel sterkte toegewenst met dit zware verlies we hopen dat de Heere u kracht mag geven om met dit verlies om te gaan
Ll (12-8-2013 om 11:20)
Oh wat erg, je moet de boodschap maar thuis krijgen dat de zoon/broer is verongelukt. Veel sterkte en kracht toegewenst!!
Motomar (11-8-2013 om 17:11)
Vreselijk ongeluk ze zullen het je maar komen vertellen over je kind..wens familie en vrienden veel sterkte en mensen oordeel niet want die jongen kan ook onwel geworden zijn door epilepsie of iets anders..en ja!jonge gasten rijden wel eens te hard en doen dom...maar ouwetjes doen dit ook..
. (11-8-2013 om 13:17)
Alle kracht en sterkte voor de familie!
Inwoner (11-8-2013 om 10:58)
Veel sterke voor familie Bouwense, vrienden en kennissen van Kees.
Cookie-instellingen beheren