Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Gewonden bij frontale botsing Hulst

Toegevoegd: 21-08-2013, 19.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Bij een frontale botsing in Hulst zijn woensdag aan het einde van de middag tenminste twee personen gewond geraakt. 


Het ongeval vond rond 17.45 uur plaats op de Absdaalseweg. De hulpdiensten zijn na de melding gelijk met groot materieel uitgerukt. Diverse brandweervoertuigen en twee ambulance zijn ingezet om hulp te verlenen. Een gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ingezet. 

Door de brandweer zijn twee personen uit een voertuig geknipt. Eén van de slachtoffers zat met zijn voeten bekneld. Volgens de politie waren beide slachtoffers aanspreekbaar. 

Na het onderzoek is de politie gestart met een sporenonderzoek. Over de toedracht van de botsing is op dit moment nog niks bekend. Het verkeer is tijdelijk omgeleid. 


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kaatje (23-8-2013 om 21:51)
Lieve martje heel veel sterkte met je herstel we missen je nu al op ons marktje
Slow (22-8-2013 om 20:33)
Blij om te horen dat er slechts gewonden zijn gevallen. Ik reed langsbij via de parallelweg (vanaf Hulst aan rechterzijde) en dacht dat een van de slachtoffers het leven had gelaten. Anyway: voor de slachtoffers: sterkte met herstel en verwerken.
R. Jacobse (22-8-2013 om 20:00)
Tjonge, dat die mercedes zo in de kreukels zit en die Peugeot heeft in vergelijking bijna nix.
Kevin (22-8-2013 om 14:00)
Veel geluk gehad zo te zien, had veel slechter kunnen aflopen...
Cookie-instellingen beheren