Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Trekker in sloot A58 Krabbendijke

Toegevoegd: 23-08-2013, 15.16 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - Langs de A58 bij Krabbendijke is vanmiddag een trekker in een sloot terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 13.45 uur toen de trekker bezig was met maaiwerkzaamheden langs de rijbaan richting Bergen op Zoom. De hulpdiensten kregen door dat er mogelijk sprake was van een beknelling en daarom werden direct de brandweer, enkele ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

Ter plekke bleek dat de situatie meeviel. De chauffeur van de trekker bleek niet bekneld te zitten. De man werd door een ambulanceteam onderzocht maar raakte niet ernstig gewond. De politie kon vanmiddag nog niet aangeven wat de exacte oorzaak was van het ongeluk.

Vanwege het ongeluk ontstond overigens geen file.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maarten (23-8-2013 om 23:24)
Vanwege het ongeluk stond er geen file.... vanwege het bergen wel! Rond 18:30u. daar 20 minuten vastgestaan omdat er 1 rijbaan was afgesloten.
Cookie-instellingen beheren