Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Ongeval onder invloed Westdorpe

Toegevoegd: 31-08-2013, 15.55 uur
De bestuurder bleek onder invloed van alcohol. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol.
De bestuurder bleek onder invloed van alcohol.
© Foto: Marina Govaert
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - De politie heeft vannacht in Westdorpe een 21-jarige man aangehouden die onder invloed van alcohol een ongeluk had veroorzaakt.


Het ongeval gebeurde rond 02.15 uur op de Jan Dellaertstraat. Volgens de politie reed de man een ander aan. De tegenpartij zou gewond geraakt zijn. Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen.

De man beschikte niet over een geldig B-rijbewijs. Hij had bovendien bijna 2,4 keer te veel alcohol genuttigd. De man heeft een algeheel rijverbod gekregen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Flopke (7-9-2013 om 12:49)
Die gast zou nooit meer op mogen voor zijn rijbewijs'en dan nog niet eens zijn eigen auto wie gaat dit betalen hij niet denk ik maar zijn ouders.het zal je kind maar zijn.
P van S (1-9-2013 om 11:25)
Ik rijd mijn hele leven schadevrij ( 26 jaar rijbewijs ) en ben 2 x aangehouden met 0,8 en 0,9 promille..Ik was jaar rijbewijs kwijt en moest 10 jaar lang keuringen en bloedtesten doen van het CBR ! Wat krijgt dit rot-jochie ? Werkstraf zeker en 3 maaanden ontzegging en gaat gewoon weer verder ????
Mel (1-9-2013 om 10:15)
Autootje van zijn moeder!! Zonde voor die vrouw, je zult maar zo'n zoon hebben. Wie draait er op voor de schade?
Westdorpse (1-9-2013 om 09:44)
Jaja..dat zal wel? Wat een ravage hebben ze veroorzaakt.
Do you know ? (1-9-2013 om 08:33)
Aanklagen wegens poging doodslag en de bak in met dat stuk verslaafde nutteloze om daar 12 uur per dag dwangarbeid te doen. na een paar jaartjes heeft hij geen drankprobleem meer dan.
Cookie-instellingen beheren