Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Dronken brokkenpilote laat auto achter

Toegevoegd: 01-09-2013, 21.27 uur
Door: Roland de Jong
NISSE - Vannacht is een 28-jarige vrouw uit de gemeente Borsele aangehouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval. De vrouw was tegen een ANWB-paal gereden op de kruising Drieweg - Heinkenszandseweg bij Nisse.


Nadat het ongeval door een voorbijganger was doorgegeven aan de meldkamer, zijn agenten poolshoogte gaan nemen. Ter plekke werd een lege auto aangetroffen. Via de kentekenplaat kon de eigenaar worden achterhaald. Die bleek het voertuig echter te hebben uitgeleend aan een vriendin.

Nadat de adresgegevens van de bewuste vriendin waren achterhaald, kon zij daar worden aangehouden. De vrouw bevestigde dat er een ongeluk was gebeurd en werd daarom voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Op het bureau bleek vervolgens uit een blaastest dat de vrouw bijna 3,6 maal de hoeveelheid alcohol op die is toegestaan. Na het verhoor mocht de vrouw met een proces-verbaal op zak weer naar huis. Haar rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (3-9-2013 om 22:17)
Wat een heldin zeg !
K (3-9-2013 om 13:18)
Hoe haalt iemand het in haar hoofd om bezopen te gaan rijden en dan ook nog met een geleende auto en deze dan gewoon achter te laten, of het was geen echte vriendin of gewoon geen enkel respect voor de mensen met wie ze omgaat. gelukkig voor haar,helaas voor de eigenaresse was het een ANWB paal
Cookie-instellingen beheren