Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Trio aangehouden in Souburg

Toegevoegd: 05-09-2013, 11.08 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG- In Oost-Souburg zijn drie personen aangehouden voor ondermeer het in bezit hebben van wapens en verdovende middelen.

Een voertuig, geparkeerd in de Paspoortstraat, met daarin twee mensen wekte afgelopen nacht de aandacht van passeerende agenten. Zodoende vroegen zij de bestuurder wat hij daar deed. De bestuurder meldde dat hij op iemand stond te wachten.


De agenten reden weer weg en vroegen ondertussen de gegevens van de auto op. Hieruit bleek dat de eigenaar van de auto bekend was bij de politie. De agenten gingen daarom terug naar het geparkeerde voertuig en vroegen de bestuurder, een 21-jarige man uit Vlissingen, om zijn identiteitsbewijs. Deze had hij niet bij zich, maar wel gaf hij een naam op.

Ook zijn passagiere, een 22 jarige Vlissingse, werd om haar papieren gevraagd. Zij bleek nog een openstaande boete te hebben. Deze werd direct voldaan.

Toen de twee personen uitstapten, zagen de agenten op de achterbank van de auto een identiteitsbewijs liggen. Dit bleek van de bestuurder te zijn, alleen bleek nu dat hij een andere identiteit had opgegeven.

Tijdens een zoektocht in de auto troffen de agenten een kleine hoeveelheid verdovende middelen en enkele slagwapens aan. Beide personen zijn hierop aangehouden. Ook werd de man officieel aangehouden vanwege het opgeven van een valse identiteit.

Een vrouw die ondertussen kwam aangelopen, gaf aan bij het gezelschap te horen. Zij kon zich niet legitimeren. Toen de agenten haar tas doorzochten op zoek naar het identiteitsbewijs, stuitten ze op een steekwapen. Deze 21-jarige vrouw uit Rotterdam werd hiervoor aangehouden. Alle drie de verdachten werden overgebracht naar Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adri Zuurveld (5-9-2013 om 12:04)
Het allerbwste lijkt mij dat spul voor een onbepaalde tijd wordt opsloten en dan een goede boete berekenen.
Cookie-instellingen beheren