Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto uitgebrand na ongeval Oostkapelle

Toegevoegd: 06-09-2013, 21.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTKAPELLE - Bij een ongeval in Oostkapelle is vrijdagavond een auto volledig uitgebrand. 


Het eenzijdige ongeval vond even voor 19.00 uur plaats op de Munnikweg. Een bestuurder van een personenauto verloor door nog onbekende oorzaak te controle over zijn voertuig en botste na een bocht tegen een boom. De auto kwam aan de andere kant van de weg tot stilstand en vatte vlam. 

De brandweer heeft het vuur geblust. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen was de bestuurder niet meer aanwezig op de plaats van het incident. De politie heeft in de omgeving gezocht. Het is onduidelijk of de bestuurder inmiddels is gevonden. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees de Vries (18-9-2013 om 16:16)
Waarschijnlijk veel te hard gereden. Een moderne auto moet een flinke klap klrrijgen wil het in brand vliegen. Ik fiets hier vaak en op deze weg wordt echt enorm hard gereden door auto's, het was eigenlijk wachten tot het een keer fout ging.
Dolf (7-9-2013 om 11:47)
Als ze hem te pakken hebben is dan een bloedproefje een goed idee? En is het verlaten van je voertuig na een ongeval niet strafbaar? Je zal er maar fietsen, deze idioot moet minstens een jaar in de bak.
Marco (7-9-2013 om 10:48)
Het zou ook zomaar kunnen dat het ongeluk niet perongeluk is. Moderne auto's vliegen niet in brand na een botsing. En het feit dat de bestuurder niet meer te vinden is, duidt naar mijn mening er ook op dat deze wat te verbergen heeft.
SlowRider (7-9-2013 om 08:46)
Een combi van ; niet opgelet, te hard gereden, berm ingereden, terug gestuurd en gaan slippen. Dit soort ongevallen gebeurd helaas best veel...
Jose (7-9-2013 om 00:18)
Ietsje pietsje alcohol gedronken misschien?
K (6-9-2013 om 22:28)
Er zijn gezondere manieren om een Mercedes te parkeren lijkt mij en waarom zou je vluchten? na zo'n klap ben je toch gewoon blij dat je nog leeft, ik zou me dan graag even na laten kijken door de ambulance
Cookie-instellingen beheren