Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Maker filmpje meldt zich bij politie

Toegevoegd: 20-11-2013, 17.32 uur - Update: 20-11-2013, 17.35 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De maker van het schokkende Facebookfilmpje waarvoor werd gewaarschuwd door Terneuzense scholen heeft zich gemeld bij de politie. De video zou onderdeel uitmaken van een cabaretprogramma.


De maker van het filmpje is een 33-jarige man uit Den Haag. Onder leerlingen van twee Terneuzense middelbare scholen ontstond commotie nadat het filmpje op het sociale medium rondging. De politie startte een onderzoek om de maker te achterhalen. Deze heeft zich vanmiddag vrijwillig gemeld nadat hij door vrienden op de berichtgeving in de media werd gewezen.

De man heeft aan de politie verklaard dat het filmpje was bedoeld voor artistieke doeleinden. Hij zou het speciaal gemaakt hebben voor een cabaretprogramma. Het video'tje zou alleen te bekijken moeten zijn geweest voor deelnemers aan een project en dat in een besloten chatgroep. Hoe de video in de openbaarheid is beland, is niet duidelijk. 

Volgens de politie is de man erg geschrokken van alle negatieve publiciteit en is hij bovendien erg boos dat iemand de video buiten de chatgroep heeft gepubliceerd. De man voelt zich daarom in zijn goede eer en naam aangetast.

Het is volgens de politie nog onduidelijk wie het filmpje openbaar heeft gemaakt.

Zie ook:
Onrust over 'pedofiel' op Facebook (19-11-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geloof er niets van (21-11-2013 om 07:29)
Ja ja een cabaret programma, wat voor smoezen men wel niet heeft.....heb je dan echt je verstand niet....?
Witte (21-11-2013 om 07:11)
Of dit ziekelijk figuur dan ook helemaal onschuldig is ??????
Kaas (20-11-2013 om 23:39)
Grote woorden van die zelf benoemde pedo jagers, blijkt het een acteur te zijn. Ga je nu maar in een hoekje zitten schamen. Kan praten wat je wilt, goeie acteur, hij heeft er een hoop mee op stang gejaagd.
Caspar Mulders (20-11-2013 om 22:36)
De zwakzinnige meute wil weer bloed zien. Ze hebben het woord pedo gehoord, en het wordt ze meteen rood voor de ogen, ze denken geen moment meer na, en fantaseren er van alles bij. Het tuig hieronder is vele male zieker dan welke wansmaak-cabaretier dan ook.
Monique (20-11-2013 om 20:00)
Er is dus iemand die moedwillig dit filmpje stuurt naar minderjarigen...laat de politie daar dan naar op zoek gaan! Want je zal zoiets te zien krijgen als je 12 bent...ik schrok ervan,zo`n kind dan helemaal lijkt mij!
Acteur (20-11-2013 om 19:04)
Acteur, pardon dan spoor je echt niet, ten eerste is het opgenomen via een mobieltje, mooie smoes van de man om er tussenuit te komen. Zo makkelijk gaat het in nederland met "pedofielen"
Cookie-instellingen beheren